Ons familiebedrijf


 
Welkom bij Teo Pace, de Italiaanse horecagroothandel

Ons dynamische familiebedrijf biedt een breed en diep assortiment aan droge, koel- en diepvriesproducten speciaal voor de horeca. Door groot en rechtstreeks in te kopen bij de producent bieden wij kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Onze producten worden gedistribueerd door onze eigen temperatuur gecontroleerde bedrijfswagens. Uw vaste vakbekwame chauffeur zorgt voor een vlotte levering.
Teo Pace investeert graag in duurzaamheid. Een groot deel van onze bedrijfswagens zijn voorzien van zonnepanelen.

 
image
image
image
image
image
image
image
image
Uw voordelen

Gemakkelijk bestellen
Via telefoon, fax, e-mail en onze webshop, kunt u snel en wanneer het u uitkomt bestellen. Ook kunt u op een vaste dag en tijdstip gebeld worden door één van onze medewerkers, zodat u nooit een levering misloopt!

Breed assortiment
Wij bieden een breed assortiment aan met meer dan 2.000 droge, verse en diepvries artikelen. Deze artikelen zijn van de beste Italiaanse merken. Napolitaans, Siciliaans of Toscaans, wij leveren producten uit elke Italiaanse regio.

Scherpe prijzen
Wij bouwen graag een goede en langdurige band op met zowel onze klanten als onze leveranciers. Doordat wij direct bij de producent groot inkopen, zijn wij in staat om u uw gewenste producten tegen de best mogelijke prijs aan te bieden!

Eigen distributie
Wij beschikken over een modern wagenpark van geconditioneerde vrachtwagens met separaat vriesvak. Doordat wij de distributie in eigen beheer hebben, kunnen wij ook op het gebied van levering de service bieden die u verwacht!

Familiair
Als familiebedrijf gebruiken wij korte lijnen en zijn wij zodoende in staat om op al uw wensen adequaat te reageren.