Ons Familiebedrijf

Specialist in Italiaanse delicatessen sinds 1987

Wie zijn wij

Ons familiebedrijf

Specialist in Italiaanse delicatessen en wijnen sinds 1987

Teo Pace BV is een groothandel gespecialiseerd in het importeren van Italiaanse delicatessen en wijnen. Wij bieden een breed assortiment van droge, koel- en vriesproducten aan voor o.a. restaurants, delicatessenwinkels, hotels, groothandelaren en ijssalons, die wij met onze eigen gekoelde bedrijfswagens distribueren door het gehele land.

Kennis & Kwaliteit
Door jarenlange ervaring en kennis van producten zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch en betrouwbaar bedrijf waarbij kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
Wij zijn continu op zoek naar nieuwe producten zodat onze kwaliteitsstandaard gewaarborgd blijft.

Wijnen & Desserts
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw wijn en/of dessertkaart door ons te laten verzorgen.

Seizoensproducten
Ook nemen wij regelmatig seizoensgebonden artikelen in ons assortiment op. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Colombe en Panettone.

Klant worden

Nieuwsbrief
Door middel van onze nieuwsbrief zult u op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe producten en ontwikkelingen. Wij zullen, als familiebedrijf, er alles aan doen om de wensen van onze relaties tegemoet te komen.

Eenvoudig bestellen
Uw bestellingen zijn gemakkelijk bij ons te plaatsen via telefoon, e-mail, fax en nu ook via ons online bestelsysteem.
Eventuele bijbestellingen kunnen na sluitingstijd ook op onze voicemail achtergelaten worden. Wij hebben onze dagelijkse vaste routes en kunnen u ook op onze bellijsten plaatsen, zodat u wekelijks op een met u afgesproken tijdstip gebeld wordt voor uw bestelling. Dit eventueel ook aan de hand van bestellijsten, om uw bestelling snel en foutloos te verwerken.